Hoppa till huvudinnehåll SRAT Sök Logga in Bli medlem
En person skriver på sin dator

Foto: Unsplash

Fler webbinarier för chefsmedlemmar

Publicerad: 2024-10-02 16:13

Som ytterligare en del i vår satsning på chefer kommer SRAT i samarbete med Svensk Chefsförening att bjuda in till webbinarier på olika teman som är relevanta för dig som är chef eller ledare.

Vi ser fram emot varierande och intressanta ämnen som kan stötta dig i din personliga utveckling. Du kan redan nu anmäla dig till två kommande webbinarier som du hittar nedan.

Två kommande chefswebbinarium:

4 november 2024: Hur tar vi hand om vår hjärna?

En inspirerande chefsföreläsning med pedagogen och föreläsaren Ulrika Ahlqvist om hur vi använder vår hjärna på ett klokt sätt. Föreläsningen är en öppen digital föreläsning.

Hur påverkar kemin i hjärnan vår hälsa och hur kan du påverka din hjärna? Med sina 100 miljarder nervceller skapar den tankar, känslor och minnen, och formar den du är. Pedagogen Ulrika Ahlqvist har under mer än 10 år samarbetat med forskare på på Sahlgrenska i Göteborg och verkar inom utbildningsföretaget Hjärnberikad med att föra ut aktuell forskning om hjärnan. Hur tillämpar vi det i vardagen, i vår chefsroll och för oss själva? 

4 december 2024: Risker och påverkan – hur kan du som chef skydda din verksamhet?

Välkommen till en inspirerande chefsföreläsning med Patrik Oksanen, journalist och författare, om vilka krav det värsta säkerhetspolitiska läget sedan andra världskriget ställer på ditt ledarskap.

Många chefer uppfattar allt mer av den komplexa och utmanande omvärlden som påverkar både verksamheter och medarbetare på olika sätt. Hur ser påverkan ut och hur behöver vi förbereda oss?

 

Mer för dig som chef

Sidor för dig som är chef eller ledare. Här har vi samlat information, material och aktiviteter. 

Till chefssidorna